Verroux.com

Verroux mode
Hoogstraat 49b
3111 HB, Schiedam
Tel:010-473 85 14
verroux@kabelfoon.net

Welkom op de website van VERROUX mode

 

VERROUX mode is al ruim 7 en een half jaar gevestigd op de Hoogstraat 49b in Schiedam.

Velen voor u hebben de weg naar onze gezellige winkel al gevonden, waardoor VERROUX mode echt een begrip is in Schiedam en omstreken. Voor iedere vrouw die op zoek is naar trendy, betaalbare en vooral comfortabel zittende kleding is de weg naar VERROUX mode nu nog makkelijker.

Op onze website geven we u een kijkje in de keuken van onze winkel.

Wij zijn official dealer van de merken Tramontana, Yest, Geisha, Yaya en Soya. Onze specialiteit is het feit dat we voor elke maat de perfecte outfit hebben. Onze kleding is veelal verkrijgbaar t/m maat 46.

In onze winkel draait alles om de goede sfeer, en dit willen we ook graag met u delen op onze website. Uniek is het, dat u de kleding die u ziet op onze website, kunt laten reserveren om ze dan bij ons in de winkel door te passen onder het genot van een drankje. U hoeft zo nooit meer bang te zijn dat, als u iets leuks op de website ziet, dat niet meer in uw maat aanwezig is.

Zo kunt u op onze site op uw gemak genieten van onze mooie collecties en daarna, wanneer het u uitkomt, in onze gezellige winkel gebruikmaken van ons kundig en eerlijk advies.

Wij hopen dat u zult genieten van al het moois dat onze site u te bieden heeft en hopen u spoedig te zien in onze winkel in Schiedam.

 

Tot ziens,

Pieter.